6012aa2650b56454943beb0037aa0eec

Ατσάλι Θερμικά Γαλβανισμένο

Ο γαλβανισμός είναι μια διαδικασία που, έχει σχεδιαστεί για την προστασία χαλύβδινων εξαρτημάτων από τη σκουριά και τη διάβρωση. Η διαδικασία περιλαμβάνει την εμβάπτιση του ήδη συμπιεσμένη, σε σχήμα, θερμαίνεται και απολιπανθέντων προϊόν σε μια μπανιέρα θερμού τήκεται στους 450 βαθμούς για ένα χρονικό διάστημα, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το επιθυμητό πάχος. Επιπλέον, σε περίπτωση γρατσουνιές ή βαθουλώματα, η επικάλυψη ψευδαργύρου καθίσταται σκούρο από ένα μικρό βαθμό σε σύγκριση με το χάλυβα. Όλα τα χαρακτηριστικά παρέχουν την χάλυβα με εξαιρετική αντοχή σε κρούση και τριβή, παρέχοντας μια αξιόλογη ζωή. Γαλβανισμού procces συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές των Europian κανονισμούς UNI EN ISO 1461.

Κατηγορία: .

Περιγραφή Προϊόντος

Γενικές Τεχνικές Προδιαγραφές Στύλων
Πρότυπο μήκος – 3μ
Κατόπιν αιτήματος σας, διάφορα μήκη.
Δεδομένου ότι η εκτίμησή τους θα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες του σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, είναι δυνατόν να έχουν πόλους με:
U – σχήματος λαβή για την αυτόματη αποδέσμευση των καλωδίων
Ν – σχήματος λαβή που αποτρέπει την ακούσια αποσύνδεση των καλωδίων
H – σχήματος λαβή, η οποία καθιστά το συγκρότημα των πλευρικών καλωδίων ευκολότερη
Στοιχεία suspention ακολουθούν το προφίλ του στύλου, έτσι ώστε να μην υποστεί ζημιά από τις μηχανές που συλλέγει το σταφύλι ή άλλα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται συνήθως στον τομέα.

material mm
black sheet of metal 1,2; 1,5; 1,8; 2
galvanized steel 1,2; 1,5; 1,8; 2
hot galvanized steel 1,35; 1,65; 1,85; 2