6012aa2650b56454943beb0037aa0eec

Στύλοι Γαλβανισμένοι με Μαγνήσιο

Είναι μια νέα επίστρωση αξιόλογη μέταλλο, από ψευδάργυρο, αλουμίνιο και μαγνήσιο μέσω μιας διαδικασίας γαλβανισμού σε ένα λουτρό τηγμένου μετάλλου, που χαρακτηρίζεται από μια ορισμένη χημική σύνθεση, με μεταβλητή τοις εκατό του αργιλίου και του μαγνησίου.

U – σε σχήμα θηλιάς / earlap /

Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του υλικού αυτού είναι:

  • Αυξημένη αντοχή στη διάβρωση, μειώνοντας σημαντικά το πάχος του βάρους της επικάλυψης, χάρη στο μαγνήσιο που δημιουργεί ένα σταθερό φράγμα ακόμα και στο σκληρότερο σημεία.
  • Προστασία των άκρων κοπής χάρη στο λεπτό προστατευτικό στρώμα. Σημαντική μείωση του κόστους, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει μια πραγματική εναλλακτική λύση στα ακριβά τελειώνει σε διαδικασία γαλβανισμού.
  • Ανησυχία για το περιβάλλον: αυτό είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον διαδικασία, δεδομένου ότι υπάρχει λιγότερη χρήση του ψευδαργύρου / σημαντική για τη μείωση της απορρόφησης του ψευδαργύρου στο / έδαφος.
Κατηγορία: .

Περιγραφή Προϊόντος

Γενικές Τεχνικές Προδιαγραφές Στύλων
Πρότυπο μήκος – 3μ
Κατόπιν αιτήματος σας, διάφορα μήκη.
Δεδομένου ότι η εκτίμησή τους θα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες του σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, είναι δυνατόν να έχουν πόλους με:
U – σχήματος λαβή για την αυτόματη αποδέσμευση των καλωδίων
Ν – σχήματος λαβή που αποτρέπει την ακούσια αποσύνδεση των καλωδίων
H – σχήματος λαβή, η οποία καθιστά το συγκρότημα των πλευρικών καλωδίων ευκολότερη
Στοιχεία suspention ακολουθούν το προφίλ του στύλου, έτσι ώστε να μην υποστεί ζημιά από τις μηχανές που συλλέγει το σταφύλι ή άλλα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται συνήθως στον τομέα.

material mm
black sheet of metal 1,2; 1,5; 1,8; 2
galvanized steel 1,2; 1,5; 1,8; 2
hot galvanized steel 1,35; 1,65; 1,85; 2